Завршен одмор за рукометашице Борца

Дејан Марић
Завршен одмор за рукометашице Борца

БAЊA ЛУКA - Рукометашице Борца, актуелне бх. шампионке, те освајачице Купа БиХ и Републике Српске, почеле су припреме за нову сезону.

Првом окупљању, одржаном у Парку "Младен Стојановић", присуствовало је седам рукометашица: Дејана Кнежевић, Весна Палачковић, Наташа Петровић, Вања Пујић, Јована Гвозден, Јелена Зрнић и Драгана Црнић.

Стручни штаб, са Радом Унчанином на челу, очекује да се током ове недјеље тиму прикључи још рукометашица, а да комплетне буду до понедјељка.

- Ускоро ће нам се прикључити Aрмина Марић и Aница Гудељ, а преостале рукометашице, које су оправдано одсутне, биће са нама почетком сљедеће седмице. Прве тренинге одржаваћемо у Парку "Младен Стојановић", затим ћемо прећи у дворану, а прије наступа на квалитетном турниру Радничког у Београду, покушаћемо да одемо на припреме ван града - рекао је стратег Борца Раде Унчанин.

Драгана Црнић је била на прозивци, али јој је истекао уговор, па је неизвјесно да ли ће остати у клубу. У истој ситуацији су и Драгана и Дејана Кнежевић, Тања Кекић, Бојана Бабић, Рената Рајилић, Корнелија Клинац и Ивана Павловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана