Завршен 148. дерби, није било голова

Б92
Завршен 148. дерби, није било голова

Београд - Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграли су без голова у 148. вјечитом дербију на стадиону "Рајко Митић", у 24. колу Јелен Суперлиге.

На очајном терену стадиона "Рајко Митић" утакмица је почела не баш повезано, а већ у трећем минуту најбољи српски судија показао је жути картон Вукашину Јовановићу.

Већ у сљедећем нападу јавна опомена и на другој страни - овога пута потпуно заслужено је због приговора добио Владимир Волков.

Први озбиљнији напад креирали су гости послије избијене лопте Бранко Илић пронашао је Волкова на лијевој страни, лијеви бек заврнуо је лопту по земљи у петерац, одакле је клизећим стартом избио Саво Павићевић. Послије ударца из угла створила се гужва, али је одбрана Црвене звезде отклонила опасност.

У 23. минуту одговорила је екипа Ненада Лалатовића која се први пут задржала на противничкој половини. Дарко Лазовић је прухватио лопту на десном боку, унио је унутра и шутирао лијевом ногом по земљи, али је Живко Живковић одбранио.

Десетак минута игре у другом полувремену није донијело превише узбуђења, домаћи су држали лопту у ногама, али нису били довољно конкретни у нападима. Ипак, у 58. минуту створили су прву озбиљинију прилику, са десне стране центрирао је Цветковић, погодио Паркера на петерцу, али је нападач домаћих лоше захвата лопту.

У другом полувремену услиједио је нови прекид због бакљаде на јужној трибини, а дуел је настављен послије пет минута, доноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана