Војислав Рађа смирује страсти: Неће бити отказа у Слоги

С. К.
Војислав Рађа смирује страсти: Неће бити отказа у Слоги

ДОБОЈ - Тежак пораз у финалу Купа РС од највећег ривала, бањалучког Борац м:тела, пореметио је атмосферу у Слоги, која је прије почетка завршног турнира важила за првог фаворита, али предсједник клупске скупштине Војислав Рађа тврди да неће бити драстичних резова.

- Наравно да смо разочарани лошом игром и убједљивим поразом и надам се да ћемо извући добре поуке након овог шамара, да ћемо почети да размишљамо како да на терену покажемо колико можемо и вриједимо. Било је неколико разлога за лошу игру у полуфиналу и, поготово, финалу, али ниједан од њих није оправдање за оно што се десило против Борца. Бањалучанима честитамо на чистој побједи и заслужено освојеном трофеју, а на нама је да анализирамо све то што се десило - истакао је Рађа.

Одмах након пораза у финалу Купа РС у добојским рукометним круговима почело се шушкати како ће поједини играчи добити отказ, али Рађа одлучно демантује да се уопште размишља о томе.

- Уопште нисмо размишљали о казнама. Наравно да нам је жао што се то десило у финалу, али то је спорт и биће још много оваквих побједа и пораза.

Свакако, играчи који за наше услове имају солидне уговоре морају оправдати своја примања на паркету. Очигледно да на неким позицијама рјешења нису добра и видјећемо шта и како ћемо да урадимо јер је прелазни рок још увијек актуелан. Слога и сада има добру екипу и одличног тренера и сигурно ће играти значајну улогу у првенству. Ово нам је прави наук за будућност, пораз боли, то је тачно, али нећемо све рјешавати преко кољена, него ћемо кренути са још бољим и квалитетнијим радом - категоричан је Рађа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана