Владан Грујић: Борцу је мјесто у врху табеле

Дарко Пашагић
Владан Грујић: Борцу је мјесто у врху табеле

Бањалука - Капитен Фудбалског клуба Борац Владан Грујић сматра да се Бањалучани заслужено налазе у горњем дијелу табеле и да опет имају тим за сам врх табеле.

- Иако прије почетка првенства нико на нас није озбиљно рачунао показали смо да опет имамо добру екипу, која је по приказаним играма заслужила које мјесто више на табели. Тако би и било да нисмо помало неочекивано киксали у суботу у Градачцу, али и да нам нису одузета три бода - истакао је Грујић.

Један од најискуснијих фудбалера "црвено-плавих" још мало се осврнуо на пораз од Звијезде, 0:2.

- Штета што се у нашем првенству не користи "гол технологија", јер би се онда јасно видјело да је домаћин повео из непостојећег поготка, јер лопта није прешла гол-линију. Међутим, не може нам то бити једини алиби за пораз. Иако нисмо одиграли лоше, нисмо били на нивоу неколико претходних игара, што је прекинуло нашу серију без пораза, која је трајала седам кола - наставио је Грујић.

Времена за јадиковке нема, јер чета са Градског стадиона већ у суботу гостује код још једне екипе из доњег дијела табеле, зворничке Дрине.

- Биће то још једно тешко искушење, али као и у сваком другом мечу идемо на побједу, мада смо свјесни да су домаћину бодови пријеко потребни. Бићемо лишени услуга нашег најбољег стријелца Јоце Стокића, који ће паузирати због црвеног картона, али вјерујем да и без њега можемо до повољног резултата. Послије тога слиједи пауза, па меч посљедњег јесењег кола на нашем стадиону са Вележом. Наравно, да би било најбоље да у ова два сусрета освојимо свих шест бодова, али бих био задовољан и са четири - додао је Грујић.

Уговор

Грујић има уговор до краја љета са Бањалучанима.

- Онда ћу да видим шта даље, јер сам свјестан да се моја играчка каријера приближава крају. Ако будем и даље потребан клубу, највјероватније ћу остати, у супротном не желим да неком млађем играчу заузимам мјесто - нагласио је Грујић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана