Више од 50 сати најбоље зимске журке уз нектар пиво

Глас Српске
Више од 50 сати најбоље зимске журке уз нектар пиво

"Бањалучка пивара" са својим најпознатијим брендом "нектар" пивом, стала је иза још једног музичког догађаја, "Фестивала 84", који ће бити отворен дневним партијем у четвртак, 15. марта, а већ наредног дана почиње права олимпијска журка која ће трајати све до 18. марта.

Организатор јединственог фестивалског зимовања је "Егзит" тим који најављује више од педесет сати непрекидне журке на укупно пет дневних и ноћних бина распоређених на неколико локација Олимпијског центра "Јахорина". Промо журка биће одржана данас у сарадњи са "Бањалучком пиваром" и клубом "Руди".

- Велико нам је задовољство што смо у прилици да подржимо "Фестивал  84", за који се надамо да ће у наредним годинама постати традиционалан. У прилог томе говори чињеница да "Егзит" тим већ од прве године на олимпијску љепотицу доводи неке од најактуелнијих свјетских звијезда уз водећа регионална и домаћа имена - рекла је ПР менаџер "Бањалучке пиваре" Милка Станивуковић и додала да подршком овом догађају омогућавају љубитељима "нектара" да на најбољој зимској забави уживају уз своје омиљено пиво.

Она је истакла да овај музички догађај представља одличан начин промоције Јахорине, зимског туризма и домаћих компанија, попут "Бањалучке пиваре".

- "Фестивал 84" је најмлађи у нашој великој "Егзитовој" фестивалској породици и особито нам је драго што сезону у 2018. отварамо баш на олимпијској Јахорини, уз подршку "Бањалучке пиваре" као партнера фестивала - рекла је ПР менаџер "Егзит" фестивала Бојана Козомора.

На главној фестивалској бини, "Олимпик мејн стејџ" наступаће нека од највећих имена свјетске и регионалне електронске сцене, као што су Сигма, Умек, Бурак Џетер, Махмут Орхан, Патрис Баумел, Контра и Индиго, Ван Гог и многи други.

Станивуковићева је истакла да "Бањалучка пивара" припрема и бројна изненађења свим посјетиоцима "Фестивала 84".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана