Велимир Стојнић нови тренер Крупе: Екипа има потенцијал за боље резултате

Д. П.
Велимир Стојнић нови тренер Крупе: Екипа има потенцијал за боље резултате

БАЊАЛУКА - Искусни стручњак Велимир Стојнић, који је до сада радио у омладинској школи Крупе, нови је шеф стручног штаба премијерлигаша из кањона Тијесно. Наслиједио је Зорана Марића који је послије пораза од Слободе на свом терену понудио оставку, а управа клуба ју је усвојила.

- У Крупи сам већ двије и по године и веома добро познајем стање. Покушаћу да раздрмам тим и да кренемо узлазном путањом. Екипа има потенцијал, али, нажалост, резултати су изостали. Никада се нисам плашио изазова, тако ће бити и овог пута - нагласио је 57-годишњи Стојнић.

Кормило је преузео послије седмог кола и са четири бода на конту. Пред Крупом су три изузетно тешка меча, гостовање код Жељезничара, домаћа утакмица са Зрињским и онда пут на”Пецару” и дуел са Широким Бријегом.

- Веома незахвална ситуација, али ићи ћемо утакмицу по утакмицу. Покушаћемо да у ова три сусрета приредимо неко изненађење, којих је у досадашњем дијелу сезоне било доста у Премијер лиги, и тако покушамо ухватити прикључак са екипама које су у средини табеле. Знам да нам неће бити нимало лако, али вјерујем да ће нас и срећа погледати, а она није била савезник Крупе на почетку сезоне - рекао је Стојнић.

У клуб су стигла двојица искусних играча, штопер Милош Симоновић и везиста Муамер Сврака.

- То су стварно квалитетни фудбалери, али је питање у каквој су форми и колико брзо могу да дођу до жељеног нивоа игре. Сви заједно морамо бити стрпљиви и сигуран сам да ће резултати доћи. Најбитније је да играчи брзо прихвате моју визију и физиономију игре, јер од тога ће зависити и пласман екипе. Ипак, вјерујем да Крупа до краја сезоне може без проблема обезбиједити опстанак, што је у овом тренутку превасходан циљ свих у клубу - додао је Стојнић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана