Величанствен дочек Бранкици Михајловић у родном граду

Срна
Величанствен дочек Бранкици Михајловић у родном граду

Брчко - У Брчком је данас приређен дочек за одбојкашицу Бранкицу Михајловић, која је са селекцијом Србије на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру освојила сребрну медаљу.

Бранкицу су у родном граду дочекали породица, предсједник Републике Српске Милорад Додик, предсједник Скупштине Брчко дистрикта Ђорђа Којић и око 2.000 суграђана.


Михајловићева је рекла да је поносна на своје суграђане који су је подржавали све вријеме док је играла на олимпијском турниру и који су јој приредили овакав дочек.

"Диван је осјећај. Ријетке су ситуације кад остајем без текста, а једна од њих је управо овај дочек у родном граду са предсједником Републике и свим овим људима. Срећна сам и поносна", рекла је Михајловићева, која је проглашена за најбољег примача на олимпијском одбојкашком турниру.

Она је додала да након краћег одмора у родном граду одлази у Кину, гдје је очекује потписивање уговора са једним одбојкашким клубом.

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Ђорђа Којић честитао је Бранкци Михајловић за велики успјех који је постигла са својим саиграчицама и уручио јој скроман поклон.

"Она је златна дјевојка. Понос је овог града у којему је поникла", рекао је Којић.

Михајловићева, која је одбојкашку каријеру започела у брчанском "Јединству",први је спортиста који је у Брчко донио олимпијску медаљу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана