Утакмица Вележа и Борца прекинута: Навијачи утрчали на терен стадиона Рођени

Г.С.
Утакмица Вележа и Борца прекинута: Навијачи утрчали на терен стадиона Рођени

МОСТАР - Утакмица 10. кола м:тел Премијер лиге БиХ између Вележа и Борца прекинута је у 81. минути након што је бањалучки клуб повео 2:0 због уласка домаћих навијача на терен те се она вечерас неће одиграти до краја.

 Наиме, одмах након прекида сви званичници на утакмици одржали су кризно засједање.

Како јавља портал klix.ba иако су представници полиције тврдили да могу осигурати миран наставак утакмице, из Фудбалског савеза БиХ наводно није дошла дозвола за наставак сусрета.

Делегат Драгомир Ђајић из Источног Сарајева је наводно добио инструкције из Савеза да се утакмица коначно прекине па ће она највјероватније бити регистрована резултатом 3:0 у корист бањалучког клуба. Одмах након ове одлуке услиједило је славље у свлачионици Борца.

Подсјетимо, Борац је повео у 37. минути преко Врањеша који је погодио из слободног ударца. Након примљеног гола Вележ је безуспјешно опсједао гол голмана Павловића, а у 81. сијевнула је контра Борца коју је у 2:0 претворио Врањеш.

Међутим, домаћи навијачи су све вријеме утакмице били незадовољни суђењем, а након другог гола Борца су упали на терен и утакмица је прекинута. Судије и обје екипе су се повукле у свлачионице те је на крају одлучено да се не одигра посљедњих десет минута меча.

Домаћини су највише замјерали недосуђен пенал након старта Закарића над Радовићем код резултата 0:0, али и спорни прекшрај који је претходио Врањешовом првом голу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана