Урађен психолошки профил Кристијана Роналда

Агенције
Урађен психолошки профил Кристијана Роналда

Нико, или готово нико не зна због чега је Кристијано Роналдо несрећан. Шпански дневник Марса је уз помоћ графологије, покушала доћи до одговора на то питање...

Угледни спортски дневник из Мадрида послао је аутограм Кристијана Роналда у фирму под називом Графослик, те је од исте наручио испитивање и анализу рукописа португалске звијезде.

Алберто Асиаин, управљачки партнер фирме, понудио је резултате свог истраживања. За почетак је коментирао угао потписа...

“Прво запажање је да потпис нагиње према горе. То указује на високу амбицију и жељу за истицањем. Ријеч 'Роналдо' доминира и појављује се цијела, док се једноставно слово Ц односи на његово име. Слова откривају егоцентричне особине. То га води ка успјеху и професионалном признању, односно милионским трансферима”.

Асиаин је након тога коментариса укључење на потпис броја 7, којег Роналдо носи на дресу.

“То показује да је Роналдо резервисан човјек који не воли говорити о свом личном животу. Само о професионалном, и то само кад је строго потребно. На потпису је слово Ц одвојено од презимена Роналдо, што показује јасан јаз између професионалног и строго личног живота.

Роналдо је љубазна и пристојна особа када је у центру пажње. То се очитује у јединству слова. Коначно, велике неправилности у величини слова указују на велики его”, закључио је своју анализу Асиаин.

А због чега је Роналдо несрећан? То ће, очито, и даље остати питање без одговора...

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана