Управа хоће Борaц м:телa, Међедовић неће

Душан Репија
Управа хоће Борaц м:телa, Међедовић неће

Бањалука - Иако постоји једногласан став људи у Борцу м:тел задужених за проналажење новог тренера да Александар Међедовић буде трајно рјешење, по свему судећи, од тога неће бити ништа.

Наиме, млади стручњак, који је у више наврата прихватао улогу дежурног ватрогасца, није промијенио став од прије скоро мјесец, када је нагласио да је спреман да помогне, али не и да прихвати улогу на дуже стазе.

- Немам ништа ново да кажем о том питању. Још раније сам објаснио разлоге, да због пословних обавеза не могу да се посветим клубу 24 часа, што је потребно на оваквом нивоу - рекао је Међедовић.

С друге стране, члан управног одбора Маринко Умичевић не одустаје од идеје да Међедовић буде рјешење на дуже стазе.

- Волио бих да од њега крене нова политика Борца, који ће се убудуће ослањати на сопствене снаге. Док сам ја у клубу, сигурно више неће долазити тренери са стране које ћемо плаћати пет и више хиљада марака, а они одлазити послије неколико мјесеци или годину. Међедовић је момак који заслужује шансу и покушаћемо да премостимо неслагања између наше и његове жеље - рекао је Умичевић.

За сада је извјесно да ће Међедовић у тандему са Небојшом Голићем завршити сезону на клупи и покушати да одбрани трофеје у првенству и Купу БиХ. Бањалучани вечерас у Мостару против Зрињског играју реванш меч четвртфинала Купа БиХ и без обзира на предност од 13 голова (33:20) из првог меча, покушаће да дођу до још једне побједе.

- Добро смо се спремили, анализирали нашу игру из претходног периода и покушаћемо да поправимо добре ствари, а исправимо лоше. Зрињски је незгодна екипа на домаћем терену, добили су Вогошћу и Извиђач, али ми још једном желимо да покажемо да смо бољи - рекао је Међедовић.

Куп БиХ

Парови, мушкарци: Зрињски - Борац (17.30 часова, први меч 20:33), Извиђач - Горажде (19, 27:31 ), Босна (В) - Челик (19, 23:26), Маглај - Вогошћа (19, 23:31). Жене: Криваја - Јединство (18, 21:30), Илиџа - Извиђач (19, 24:31), Бихаћ - Зрињски (19, 28:18). Синоћ су играли: Груде - "Катарина".

Провјере

Пошто је од даљег такмичења у Премијер лиги одустала екипа Игмана, у Борцу су дошли на идеју да заузму њено мјесто и одиграју шест пријатељских мечева против ривала који су требали да играју против Игмана до краја лигашког дијела, како би се што боље припремили за плеј-оф.

- Покушаћемо да се договоримо са људима из савеза. Имамо још мјесец паузе до плеј-офа и много би нам значиле те утакмице - рекао је Умичевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана