Тркуља напустио клупу Младости

Д.Д.
Тркуља напустио клупу Младости

БАЊАЛУКА – Горан Тркуља више није тренер бањалучке Младости. Након сјајне сезоне у којој је екипа освојила титулу шампиона у Првој лиги Републике Српске и изборила виши ранг, перспективни стручњак је напустио клупу.

Разлог је чини се то што екипа наредне сезнајвјероватније неће бити у прилици да игра елитни ранг који је изборила на паркету.

-Жао ми је што напуштам Младост. Хвала им на указаном повјерењу у прошлој сезони, што смо годину дана имали једну заиста сјајну причу коју смо крунисали титулом шампиона у Републици Српској. Заиста немам ријечи којима могу да опишем атмосферу на тренинзима и у клубу колико смо били прави тим. Ипак, одлучио сам да одем јер клуб највјероватније неће играти Премијер лигу БиХ. У таквим условима заиста не знам како бих могао да мотивишем играче да наставе са радом као досада. Сви смо жељели да играмо првенство БиХ и то смо изборили на паркету а након свега тешко бих могао да поновимо сезону. Остаћу у рукомету тражити нове изазове а од срца желим све најбоље играчима, бившем клубу, те челним људима Младости- поручио је Тркуља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана