Тренер Слоге Зоран Ћургуз: Ни добро, ни лоше

Д. П.
Тренер Слоге Зоран Ћургуз: Ни добро, ни лоше

МОДРИЧА - Шеф стручног штаба добојске Слоге Зоран Ћургуз истакао је да не може бити у потпуности задовољан, али ни незадовољан ремијем у деулу са водећом екипом Премијер лиге Широким Бријегом.

Гости са “Пецаре” повели су у 39. минуту поготком Маријана Ћавара са бијеле тачке, а у 50. изједначио је Александар Милаковић када је погодио из слободног ударца са више од 25 метара уз лошу интервенцију голмана Широкобријежана Томислава Адолфа Томића. 

- Подбацили смо у првом дијелу сусрета јер су га моји играчи одиграли онако како није било планирано. Играли су неповезано, што није био договор, и као да им је недостајало мало више енергије. У наставку сусрета било је далеко боље. Правили смо јачи притисак на противничке играче и рано изједначење можда је могло и да нас одведе до цијелог плијена. Међутим, прво тврд терен, а када је почела падати киша и клизав, онемогућио нас је у тим намјерама. Ипак, играчима немам шта да замјерим и сматрам да су пружили максимум. Све у свему, није било ни добро, ни лоше - нагласио је Ћургуз.

У наредном колу Слога гостује код још једног дебитанта у елити БиХ Игмана.

- Биће то веома занимљива утакмица јер се Игман у досадашњим сусретима показао као веома чврста екипа, која зна шта жели и шта хоће. Међутим, и добра прилика за нас да се изборимо за повољан резултат - додао је Ћургуз.

****

СЛОГА (Д)          1 (0)

Ш. БРИЈЕГ          1 (1)

Стријелци: 0:1 Ћавар из пенала у 39, 1:1 Милаковић у 50. минуту.

Стадион: “Др Милан Јелић” у Модричи.

Гледалаца: 500.

Судија: Дражен Марић (Бијељина) 6,5.

Жути картони: Хасанбеговић, Стапић (Слога, Добој), тренер Барбарић, резервни голман Јосиповић, Ћавар, Багарић (Широки Бријег).

Црвени картон: Маријан Ћавар (Широки Бријег) у 90+4. минуту.

Играч утакмице: Александар Милаковић (Слога, Добој) 7.

СЛОГА (ДОБОЈ): Дабић 6,5, Дадић 6,5, Хасанбеговић 6,5 (од 56. минута Ристић 7), Попара 7, Ђорић 6,5, Милаковић 7 (од 75. минута Басрак -), Крстовски 6,5 (од 66. минута Зајић -), Чолић 6,5, Стапић 6,5 (од 66. минута Шаула -), Милановић 7, Куленовић 6,5 (од 81. минута Стевановић -). Тренер: Зоран Ћургуз.

ШИРОКИ БРИЈЕГ: Томић 6, Баришић 6,5, Валинчић 6,5, Машић 7, Кпан 7 (од 75. минута Медић -), Алисон 6,5(од 78. минута Кнежевић -), Лукић 6,5, Пејић 6,5 (од 59. минута Багарић 6,5), Ћавар 5, Купрешак 6,5, Де Оливеира  - (од 10. минута Шуто 6,5). Тренер: Ивица Барбарић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана