Тренер Љубића Никола Зељковић пресрећан послије побједе над Борцем: Вјеровали смо у чудо и оно се догодило

Дарко Пашагић
Тренер Љубића Никола Зељковић пресрећан послије побједе над Борцем: Вјеровали смо у чудо и оно се догодило

ПРЊАВОР - Прије утакмице смо у шали говорили “да нам Борац лежи”, јер смо их елиминисали и прије двије године у четвртфиналу Купа Републике Српске, али нисмо баш очекивали да опет будемо кобни за Бањалучане.

Истакао је ово шеф стручног штаба Љубића Никола Зељковић послије побједе над Борцем у шеснаестини финала Купа РС након бољег извођења пенала са 3:0 (0:0).   

- Вјеровали смо у ово као и прије двије године, када смо их побиједили са 2:1. Знам са каквим играчима располажем и када имамо свој дан никог се не плашимо - рекао је Зељковић.

Млади стручњак је истакао да побједу његових пулена никако не смије умањити чињеница да су гости из Бањалуке на стадион “Синиша Пеулић” дошли са комбинованим саставом.

- И у том комбинованом тиму има осам играча који су у ростеру Борца у сваком премијерлигашком сусрету, тако да је то само плус на наш успјех - наставио је Зељковић.

У пенал лутрији заблистао је млади голман Вања Кнежевић, који је у другој серији одбранио пенал Давиду Чавићу.

- И он, али и сви играчи имају подједнаке заслуге за овај велики успјех, који ће нам бити сигурно велики стимуланс у наставку прволигашког такмичења. Побједом над Борцем и са седам освојених бодова у првих пет кола шампионата показали смо да смо оправдали позивницу челника Фудбалског савеза Републике Српске да се послије осам година вратимо у елиту - нагласио је Зељковић.

У наредном колу Љубић гостује код Славије у Источном Сарајеву.

- Имали смо јако тежак распоред у првих шест кола и ово ће нам бити четврто гостовање. Вјерујем да имамо шта да покажемо у овом дуелу и неће бити никакво чудо ако се са гостовања код “соколова” вратимо непоражени - додао је Зељковић.    

Захвалност навијачима

Иако због епидемиолошких мјера гледаоци још не могу на стадионе сусрет Љубића и Борца посматрало је више од 500 љубитеља фудбала, који су били иза ограде стадиона “Синиша Пеулић”.

- Надам се да ће мјере бити брзо ублажене и да ће се гледаоци, који су се зажељели фудбала вратити на стадион. Хвала нашим навијачима на подршци, јер су нам они помогли да стигнемо до ове велике побједе - рекао је тренер Љубића Никола Зељковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана