Текстилац и Власеница одмичу

Дарко Пашагић
Текстилац и Власеница одмичу

Бањалука - Фудбалери Текстилца из Дервенте доказали су да се не шале и у сусрету шестог кола Друге лиге Републике Српске, група запад, савладали су као гости Жупу Суперпетрол из Милосаваца са 5:0.

Тако су се искупили за реми у прошлом колу када су на свом терену играли неријешено са Крупом, 1:1. Послије петог тријумфа у сезони изабраници Митра Лукића стекли су три бода предности у односу на најближег пратиоца Напријед из Бањалуке, који је поражен на гостовању код Лакташа са 1:4. У овој групи на гостовању су се радовали у фудбалери србачке Слоге, који су савладали бањалучки БСК са 3:1. Вриједне бодове укњижио је прњаворски Љубић, који је код куће побиједио дебитанта Лијешће са убједљивих 4:0.

У групи исток Власеница је показала снагу и на гостовању у Брчком, гдје је побиједила Локомотиву са 1:0. Новом побједом, петом у првенству, Власеничани су већ стекли четири бода предности у односу на најближег пратиоца Гласинац 2011, који је избио на друго мјесто послије тријумфа над Горицом из Пучила са 3:1.

Парови седмог кола, које се игра у суботу и недјеља, 28. и 29. септембра: група запад: ДЕРВЕНТА: Текстилац - БСК, ОМАРСКА: Омарска - Жупа Суперпетрол, БАЊАЛУКА: Напријед - Крупа, ДОЊА СЛАТИНА: Младост - Лакташи, ЖЕРАВИЦА: Јединство - Гомионица, ЛИЈЕШЋЕ: Лијешће - Озрен, СРБАЦ: Слога - Љубић, група исток: ВЛАСЕНИЦА: Власеница - Фамос, БРЧКО: Илићка 01 - Локомотива, БРОДАЦ: Јединство - Слога Јунајтед, РОГАТИЦА: Младост - Раднички (К), НЕВЕСИЊЕ: Вележ - Пролетер (Д), ПУЧИЛЕ: Горица - Младост (БС), БРЧКО: Јединство - Гласинац 2011. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана