Тајсон поново у форми: Пријети да ће да пребије јутјубера (VIDEO)

GS
Foto: Telegram/Getty

Заказан је боксерски спектакл у коме ће јутјубер Џејк Пол пробати да се бори са Мајком Тајсоном. Иако "челични Мајк" има 57 година, сада је избацио снимак на коме се види да је у топ форми.

Некадашњи свjетски шампион бурне прошлости би требало од меча заказаног за 20. јул у Тексасу да заради милионе, а остаје да се види у каквој је боксерској форми.

Ипак његов ривал има тек 27 година, а Тајсон ће до меча напунити 58 година. Ипак, Тајсон је у своје време био боксер са најјачим ударцем на свету, а уз то је било познато да има "челичну" браду и да може да издржи много удараца.

У професионалној каријери има 50 победа и шест пораза, мада је од пораза од Ленокса Луиса 2002. године у борби за титулу у последња четири меча имао три пораза. Први га је победио Бастер Даглас након чак 37 победа, а затим је два пута Евандер Холифилд био бољи, преноси Мондо.

Он се увелико спрема за нову борбу и види се да је у топ форми. Ипак године су ту па ћемо видети колико ће издржати и да ли има кондиције да се бори на дуће стазе. Свакако ће публика сасвим сигурно бити на његовој страни.

How is Mike Tyson 57 years old? pic.twitter.com/WzgRMc9OQd

— Happy Punch (@HappyPunch) March 15, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана