Свесрпски рукометни куп у Лазаревцу

Д.Д.
Свесрпски рукометни куп у Лазаревцу

БАЊАЛУКА - Овогодишње издање Свесрпског купа за рукометаше и рукометашице биће одиграно у Лазаревцу. Рукометаши ће полуфиналне утакмице одиграти 23.децембра када ће се састати Борац м:тел и Леотар, односно Војводина и Динамо из Панчева.

Дан касније, 24. децембра прво ће играти рукометашице Јагодине и бањалучког Борца послије којег ће бити познат побједник трећег издања Свесрпског купа за даме. Биће ово реприза финала од прије двије године када су играчице из Јагодине славиле послије продужетака, а на прошлој смотри у Требињу најбоље су биле рукометашице Железничара из Инђије.

Након тога одиграће се финале седмог по реду Свесрпског купа за рукометаше. Тачне сатнице играња свих мечева биће познати након договора руководства Рукометног савеза Србије и Радио телевизије Србије која ће радити преносе са ове рукометне манифестације.

Побједнички пехар бране рукометаши Војводине из Новог Сада који су досад једини подизали трофеј. Овом треба додати како ће у градској општини Лазаревац бити уприличен пријем за делегације Рукометног савеза Републике Српске и Србије као и за представнике клубова учесника Свесрпског купа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана