Стокић жели да иде из Борца

Дарко Пашагић
Стокић жели да иде из Борца

Бањалука - Најбољи стријелац бањалучког Борца Јоцо Стокић изразио је жељу да напусти Градски стадион, јер намјерава да настави каријеру у иностранству.

Уколико се његова жеља оствари, руководство Бањалучана биће у великим проблемима, с обзиром на то да је Стокић у првом дијелу сезоне постигао шест погодака.

- Потпуно разумијемо његову жељу да ријеши егзистенцијално питање и нећемо му правити проблем око одласка, наравно, уз прописно обештећење - нагласио је спортски директор Борца Слободан Старчевић и додао да су свјесни да клуб у овом тренутку Стокићу дугује позамашну суму новца из ранијег периода.

Уколико убојити нападач напусти клуб из Платонове, Бањалучани ће морати да се баце у потрагу за квалитетним нападачем.

- Искрен да будем, јако тешко ћемо надомјестити евентуални одлазак Стокића, али се надам да можемо наћи колико-толико квалитетну алтернативу, која ће нам омогућити да се равноправно упустимо у битку за европску сцену - наставио је Старчевић.

Припреме "црвено-плавих" почињу у четвртак, а већ од данас на Градском стадиону биће радно.

- Договорили смо се да играчи из Бањалуке данас и сутра обаве љекарске прегледе, а остатак екипе да то уради одмах послије прозивке - рекао је Старчевић.

Двојица фудбалера у наставку сезоне неће бити на списку играча на које рачуна шеф стручног штаба Винко Мариновић.

- Александар Малбашић, који је недавно оперисао препонски канал, узео је исписницу и још не знамо гдје ће наставити каријеру. Највјероватније ће то бити у Јединству из Бихаћа или Металегеу из Јајца. Бојан Кременовић ће остати наш члан, али ће до краја сезоне бити на позајмици у Слободи из Мркоњић Града - додао је Старчевић.

Кастратовић

Млади нападач Борца Јован Кастратовић у наставку сезоне неће бити у редовима Бањалучана.

- Он са нама има аматерски уговор који ће бити раскинут, јер нисмо задовољни оним што је показао јесенас. Истина, није ни добио пуно прилика, али оно што је одиграо било је испод нивоа - нагласио је спортски директор Борца Слободан Старчевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана