Стокић долази на прозивку

Данијел Радујковић
Стокић долази на прозивку

Бањалука - Иако се у посљедње вријеме доста говорило о одласку Јоце Стокића из Борца, он ће се ипак јавити на прозивку коју је тренер Бањалучана Винко Мариновић заказао за сутра у 11 часова на Градском стадиону.

Убојити нападач има жељу да напусти редове "црвено-плавих". Постоје интересовања неких клубова за њега, али за сада још ништа није конкретно.

- Јавићу се на прозивку у четвртак, то ми је обавеза јер имам важећи уговор. Шта ће бити даље, не знам. Дуговања према мени нису измирена. Тражио сам писменим путем да то ураде. Ако не могу да ми исплате, нека ми дају папире и да раскинемо уговор. Нису ми још одговорили и имају још шест-седам дана да то ураде - казао је Стокић.

Он је други дио прошле сезоне провео у Јужној Кореји, а како је истакао, поново се за њега интересују клубови из Азије. Додао је да за сада није добио ниједну понуду од неког европског клуба.

- Прочитао сам неке написе да идем у Пољску или Албанију, али то није тачно. Не знам одакле те информације и ко је то изјавио. Никаква понуда није стигла у клуб. Контактирали су са мном неки људи који су заинтересовани за мене, али ништа није везано за Европу. У питању су клубови из Азије, али не бих још о именима - додао је убојити нападач.

Спортски директор Бањалучана Слободан Старчевић казао је да "црвено-плави" желе да добију неко обештећење уколико их напусти Стокић.

- Он је разговарао са нама. Није рекао конкретно шта је, али видимо да има неку понуду. Знамо да је он међу прва три офанзивна играча у Премијер лиги и ако оде, желимо да то буде уз неко обештећење - казао је Старчевић.

Тројица Повратника

Тренеру Винку Мариновићу на сутрашњој прозивци требало би да се одазову и тројица новајлија Стефан Дујаковић, Александар Кондић и Душан Стевандић који су били на позајмицама. Још није прецизирано да ли ће ићи на нове позајмице.

- Једино што знамо је то да ће доћи на прозивку. Владан Грујић ће се екипи придружити у понедјељак. Чекамо да видимо ко ће се одазвати. Тешка је ситуација и прије свега желимо да афирмишемо играче који су поникли у нашој школи. Прве двије седмице радићемо на терену ФК Врбас и у Крупи. У првих 15 дана видјећемо какав је играчки кадар и онда предузети даље кораке - казао је Старчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана