Станојевић напушта Партизан?

Агенције
Foto: Агенције

Тренер Партизана Александар Станојевић највјероватније ће напустити позицију шефа стручног штаба клуба из Хумске без обзира на епилог посљедње двије утакмице у којима су на талону пехари намијењени прваку државе и Купа Србије, пишу србијански медији.

Одлука је таква да ју је актуелни стратег већ наговијестио челницима клуба како би имали довољно времена да у паузи између два првенства посегну за наредним рјешењем. Према информацијама Моззарт Спорта, руководиоци Парног ваљка су испрва покушавали да одврате Станојевића од оваквог потеза, увјерени да је најбоље рјешење и за наредни такмичарски циклус, али су временом схватили колико је емотивно потрошен и да више не види сврху рада у српском фудбалу. Зато су се већ упустили у трагање за наредним рјешењем на клупи.

Да се ближи растанак Станојевића и Партизана могло се наслутити више пута током прољећа, нарочито послије посљедњег гостовања у првенству, на стадиону Вождовца и тријумфа са 3:0, којим су "црно-бијели" теоретски остали у трци за наслов. Станојевић сматра да није реално да у фото-финишу његов тим претекне Црвену звезду.

„С обзиром како ствари функционишу и како се дешавају није реално да узмемо титулу. Није нам дозвољено. Били смо покрадени у више ситуација. Одузета нам је титула коју смо заслужили. Врло сам разочаран због тога. Не надам се више. Чињеница је да нам на кључним утакмицама нису дозволили да побиједимо. Стварно сам разочаран, не знам на који начин више овдје да функционишем и радим“, рекао је Станојевић синоћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана