Станковић: Не улази се у Лигу шампиона лако, биће вруће

ГС
Станковић: Не улази се у Лигу шампиона лако, биће вруће

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић задовољан је пролазом у плеј-оф Лиге шампиона, али не толико и игром свог тима. Звезда је "успорила" у реваншу, али је и таква била превише јака за јерменски Пјуник (2:0).

"Мисли су окренуте, али ка Вождовцу, па тек онда двомечу. Обавеза према клубу нам даје мотив да идемо на победу у сваком мечу. Интензитет није био као у Београду, али је важно да у сваком моменту имамо меч под контролом. Хвала навијачима који су прешли оволики пут да нас бодре. Чека нас тежак двомеч, јак двомеч, неће бити лако, али у Лигу шампиона се не улази лако, биће вруће код њих, али још више код нас", рекао је Станковић по окончању меча.

Задовољан је триом у везном реду у лику Кингса Кангве, Гелора Канге и Секуа Санога.

"Њих тројица су одиграли сасвим коректно, али код нас у тиму сви заслужују да играју. Нико не може да ми помогне својим нерадом да га не уврстим у 11. Битно је имати све момке на броју", сматра Станковић.

Осврнуо се и на наредног противника – Макаби из Хаифе.

"Гледао сам меч против Олимпијакоса, био је то озбиљан меч, Макаби има брзину способност, квалитетни су у сваком сегменту игре. Има ту доста фактора, детаљи ће одлучивати. Размишљамо позитивно, охрабрују ме наступи наших момака и то како изгледамо из меча у меч", закључио је стратег црвено-белих, преноси б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана