Шпица се присјетио Хунета: Шта је фрајери, не можете више?

Душан Репија
Шпица се присјетио Хунета: Шта је фрајери, не можете више?

Смрт Хусније Фазлића, легендарног Борчевог играча и тренера који је освојио највећи пехар у историји клуба - Куп Југославије 1988. године, погодила је капитена славне генерације Дамира Шпицу.

- Био је велики шмекер и професионалац. На мене је оставио велики утицај. На томе сам му веома захвалан. Стално смо били у контакту. Једном седмично смо се чули, посљедњи пут прије нека три мјесеца због његових здравствених проблема. Главна тема свих наших разговора био је Борац - рекао је Шпица за "Глас Српске", а потом испричао и једну анегдоту.

 - Када се вратио из Њемачке, наметнуо нам је тамошњи жесток стил рада. Били смо на припремама у Кнежеву и имали смо један баш јак тренинг. По завршетку, буквално смо сви попадали. Он је дошао и питао нас: Шта је фрајери, не можете више? У повратку у аутобусу цијела екипа је запјевала, не можеш нам Хуне ништа, јачи смо од тебе. Он се насмијао и поручио нам, да ћемо видјети сутра - присјетио се Шпица. Комплетан текст прочитајте у сутрашњем штампаном издању "Гласа Српске".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана