Син Дијега Марадоне: Меси и мој отац не могу да се пореде

ГС
Син Дијега Марадоне: Меси и мој отац не могу да се пореде

Дијего Марадона јуниор, син легендарног "Ел Пибеа", навео је да је погрешно стављати капитену Аргетине Леу Месију терет на леђа послије пораза од Саудијске Арабије, преносе аргентински медији.

Лео Меси игра своје последње светско првенство за Аргентину. Већ на самом старту се десио шокантни пораз од Саудијске Арабије, у ком је Меси са пенала био стрелац јединог гола "гаучоса".

Кренуле су бројне критике и неизбјежна поређења са Дијегом Армандом Марадоном.

Син фудбалске иконе Марадоне, Дијего јуниор, стаје у Месијеву одбрану.

"Они који пореде Месија и мог оца не прате и не разумеју фудбал. Причамо о двије епохе, о два карактера... Међутим, погрешно је стављати терет на Месијева леђа. Друга су времена. Јесте да је потпуно лудо изгубити од Саудијске Арабије, али фудбал се променио", рекао је Дијего Марадона јуниор.

Дијего Марадона је са Аргентином освојио титулу свјетског шампиона 1986. године, док је Меси са националним тимом освојио само Копа Америку.

"Меси је сигурно најбољи фудбалер у историји човечанства, али мој отац није био људско биће, он је био неко са друге планете. То је разлика између њих двојице", закључио је Дијего Марадона јуниор, преноси РТС.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана