Самир Мемишевић не одбацује могућност останка у Раднику: Нећу бити тужан ни ако останем

Душан Репија
Самир Мемишевић не одбацује могућност останка у Раднику: Нећу бити тужан ни ако останем

Бијељина - Стуб одбране Радника у најбољој сезони у историји клуба Самир Мемишевић има три иностране понуде и то из Холандије, Белгије и Њемачке, али је још неизвјесно да ли ће се отиснути у иностранство.

Одличне партије прошле сезоне у којој је Радник побрао трофеје у Купу РС и БиХ нису прошле незапажено, а сигурно је томе допринио и позив Мехмеда Баждаревића и учешће на Кирин купу у Јапану.

- Немам шта да кријем, добио сам понуде из три земље, али је посао и даље далеко од завршеног. Не бих да говорим о именима клубова, не би било коректно ни према Раднику. Још сам играч овог клуба, тренирам истом жестином као прошле сезоне и концентрисан сам на рад као да не постоји могућност одласка. На крају крајева, имам уговор на још једну сезону, па се о мом трансферу пита и Радник, а уколико и не одем овог љета, уопште нећу бити тужан - рекао је Мемишевић.

За разлику од њега, Јоцо Стокић је добио папире за раскид уговора и већ је потписао предуговор са кувајтском Ал Јахром.

- Одлазим у Кувајт 25. јула. Договорио сам се о свим детаљима уговора, задовољан сам условима и надам се да ће мој други одлазак у иностранство бити успјешан. Раднику желим све најбоље у новој сезони - рекао је Стокић, који је кратко вријеме носио дрес јужнокорејског Јеју јунајтеда.

С обзиром на то да је Раник остао без много носилаца игре у односу на прошлу сезону, а да нова почиње идућег викенда, Бијељинци морају довести још неколико појачања.

- Уколико нас напусти Мемишевић, приоритет ће нам бити довођење озбиљног штопера, а треба нам и један бочни офанзивни фудбалер. Још неколико фудбалера ће доћи на пробу - рекао је тренер Радника Славко Петровић.

Радник ће у првом колу новог првенства играти против актуелног шампиона Зрињског у Мостару, али постоји могућност да термин меча буде помјерен са суботе на недјељу (24. јул), јер ће "племићи" у уторак гостовати Легији у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Орашје

Фудбалери Радника у суботу и недјељу ће имати двије посљедње припремне утакмице.

- У суботу од 17 часова играмо против Орашја, док ће у недјељу у 10 момци који не буду играли против Орашја снаге одмјерити са Звијездом 09. Оба меча играмо у етно-селу Станишићи - рекао је Петровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана