Рукометаши Српске ипак не иду у Русију

Дарко Драгичевић
Рукометаши Српске ипак не иду у Русију

БАЊАЛУКА - Мушка и женска репрезентација Републике Српске у рукомету на пијеску, ипак неће учествовати на предстојећим Играма БРИКС-а које ће се одржати у јуну текуће године у Казању.

Разлог што репрезентација неће путовати у Русију је допис Организационог одбора Игара БРИКС-а у којем се наводи да су због недовољног броја пријављених екипа били принуђени да откажу такмичење у рукомету на пијеску, али и одбојци на пијеску и кајаку.

-Жао нам је што је дошло до овакве ситуације и што нећемо бити дио овог великог спортског догађаја. Наравано да нам је жао и из разлога што је показан велики интерес код наших рукометаша и рукометашица који су имали огромну жељу да представљају Републику Српску на такмичењу у руском граду Казању.

Уз све то треба истаћи да смо уложили и одређена новчана средства, јер смо све учинили како би наша репрезентација потпуно спремно дочекала наступ на Играма БРИКС-а.

Живот иде даље и искрено се надамо да ће наша репрезентација у рукомету на пијеску у догледно вријеме бити дио неког великог такмичења-истакао је Маринко Умичевићч, предсједник Рукометног савеза Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана