Рукометаши БиХ изгубили и од Бјелорусије

Анадолија
Рукометаши БиХ изгубили и од Бјелорусије

Доха - Рукометна репрезентација Босне и Херцеговине играће за 19. мјесто на Свјетском првенству у Катару, јавља Анадолија.

У данашњем сусрету изабраници селектора Драгана Марковића поражени су од Бјелорусије са 29:37, па су пропустили прилику да се боре барем за 17. позицију на премијерном наступу на СП.

Бјелоруси су били бољи у првом полувремену. Значајнију предност од четири гола стекли су у 23. минуту (16:12), а задржали су је до одласка на одмор (20:16).

И у наставку БиХ је играла веома слабо, те се предност Бјелорусије повећавала како је утакмица одмицала. У 50. минуту било је 23:32, да би након 60 минута игре на семафору писало - 29:37.

Други меч разигравања од 17. до 20. мјеста одиграће Чешка Република и Русија од 17 сати, након којег ће бити познати посљедњи противници БиХ и Бјелорусије на СП.

Играће се данас и четири преостала сусрета осмине финала послије којих ће бити комплетирани парови четвртфинала у којем ће наступити двије репрезентације регије Западног Балкана - Хрватска и Словенија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана