Рукометаш Немања Безбрадица о сезону Бидасои: Најљепша година у мом животу

Иван Драгичевић
Рукометаш Немања Безбрадица о сезону Бидасои: Најљепша година у мом животу

Бањалука - Претходна сезона за рукометаша Немању Безбрадицу остаје у лијепом сјећању, јер је у дресу шпанске Бидасое изборио пласман у Асобал лигу, а поред добре године на професионалном плану, десиле су неке лијепе ствари и на приватном.

Послије године проведене у Ируну, баскијском граду који живи за рукомет, Безбрадица у Бањалуци пуни батерије за наредну сезону у којој ће промијенити боје на дресу, а можда и државу.

- Стекао сам огромно искуство у Бидаоси, клубу са богатом историјом. Није било лако изборити пласман у Асобал, али смо на крају испунили зацртани циљ. Ниједном нам се није десило да трибине нису испуњене до посљедњег мјеста, сви су луди за рукометом и драго ми је што смо успјели да обрадујемо навијаче. Улазак у прву лигу био је знак за велико славље, а приређен нам је велики дочек на градском тргу гдје се скупио велики број људи. Без обзира што смо цијелим током сезоне имали велику подршку у нашој дворану, изненадили смо се толиким бројем људи који су дошли да нас дочекају - рекао је Безбрадица.

Организација лиге и клуба је на високом нивоу тако да се из Шпаније враћа са добрим утисцима, првенствено јер му је у Ируну супруга Селена на свијет донијела кћеркицу Нику.

- Не пада ми на памет ниједна ствар на коју бих се пожалио. Понекад је било напорно због дугих путовања јер је Шпанија велика земља и градови су доста удаљени па смо некад знали путовати и по 12 часова. Брзо сам се навикао и на то јер смо имали добре услове у аутобусу попут великих сједишта, интернета, хране и пића. Била је ово најљепша година за мене јер сам се остварио у улози оца и добио једну малену принцезу - рекао је Безбрадица.

Поуздани лијеви бек разишао се са Бидасоом у којој је свлачионицу дијелио са још једним бившим чланом Борца голманом Пеђом Дејановићем. Како каже, има неколико понуда на столу и у наредном времену одлучиће гдје наставља каријеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана