Радник немоћан против Широког

И. С.
Радник немоћан против Широког

Угљевик - Фудбалери бијељинског Радника доживјели су пораз на отварању прољећне сезоне пошто су као домаћини у Угљевику изгубили од јесењег шампиона Широког Бријега са 1:2.

Повели су Семберци у 15. минуту када је послије одличног центаршута из корнера најсналажљивији у шеснаестерцу гостију био Ранко Галешић и затресао мрежу Антонија Солде. Бијељинци су имали предност само 13 минута када је резултат изједначио најбољи актер сусрета Сантос Лаго Вагнер. Коначан резултат поставио је Иван Пеко у 37. минуту.

- Остаје нам да жалимо за пропуштеним приликама поготово у посљедњим тренуцима утакмице када Марко Обрадовић није погодио мрежу гостију. Без обзира на пораз у овој утакмици смо показали да се можемо носити са екипама из горњег дијела табеле. Иако је овај пораз неугодан и удаљава нас још више од опстанка, морамо подићи главу и наставити са радом. До краја првенства има још 14 кола и морамо да тражимо шансу да се што прије извучемо из опасне зоне - рекао је првотимац Радника Самир Мемишевић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана