Радмиловић нови члан Младости

М. З.
Радмиловић нови члан Младости

Мркоњић Град - Нови члан Кошаркашког клуба Младост постао је Лука Радмиловић који је прошле сезоне носио дрес Радника из Бијељине.

Радмиловић је висок 201 центиметар и игра на позицији крилног центра, а уговор с њим потписан је на неколико сезона, потврдио је тренер екипе из Мркоњић Града Горан Сладојевић.

- И ове сезоне настављамо исту клупску политику коју смо започели прије неколико сезона, а то је да доводимо талентоване играче за које вјерујемо да ће направити добру играчку каријеру. Сходно томе, довели смо Радмиловића који је попунио празнину на позицији крилног центра, а прошле сезоне наступао је за Радник. У суштини, прошлогодишња екипа освјежена је са неколико нових играча - изјавио је Сладојевић.

Прије Радмиловића у Младост су стигли Немања Кнежевић, Богдан Ризнић и Дејан Ступар. Од прошле сезоне ту су остали Војин Свилар, Ђорђе Алексић, Милош Трипковић, Нинослав Милошевић, Драган Ђурановић, Зоран Стојчић и Његош Видовић. Статус Обрада Томића још није познат. Наиме, он има уговор за идућу сезону, али је имао неколико понуда и још није јасно да ли ће напустити екипу или не. Интересовање за њега показала је и Игокеа, али од тог трансфера неће бити ништа. Почетак припрема планиран је за идући понедјељак, 25. август. Базични дио биће одрађен је на Балкани, док ће са лоптом радити у дворани.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана