Радановић хоће три бода из Зворника

Г.С.
Радановић хоће три бода из Зворника

ЗВОРНИК, ФОЧА - У премијерном сусрету другог кола Прве фудбалске лиге Републике Српске данас од 17.30 часова на Градском стадиону у Зворнику снаге ће одмјерити Дрина и Сутјеска.

У нову сезону обје екипе су ушле са добрим резултатима. Зворничани су као гости освојили бод у Дервенти против Текстилца, док су Фочаци на свом терену савладали прњаворски Љубић.

- Желимо да овјеримо тај стартни бод из Дервенте, али биће веома тешко. Сутјеска је у прошлој сезони пружала одличне партије, а и у нову је ушла одлично, тако да су у овом сусрету у оптицају сва три знака. Што се нас тиче, играчки смо слабији него прошле сезоне, јер нисмо довели адекватна појачања, док је Сутјеска сигурно бар на истом нивоу као раније, али и много уигранија - нагласио је шеф стручног штаба и предсједник Дрине Миодраг Јевтић.

Кормилар Сутјеске Миљан Радановић жели да његова екипа настави са добрим играма и да на гостовању у Зворнику овјери стартну побједу освајањем нова три бода.

- И у овом утакмици ићи ћемо на побједу, али до ње сигурно нећемо лако доћи. Дрина у својим редовима има неколико јако искусних и провјерених фудбалера, који сигурно знају донијети превагу у оваквим сусретима. Тога смо свјесни и вјерујем да ће се то видјети и на терену. У прошлој сезони били смо у самом врху табеле, на крају смо били пети и вјерујем да и у овој имамо екипу за горњи дио табеле. Првенство ће са 18 клубова сигурно бити још занимљивије и учинићемо све да будемо што боље пласирани - рекао је Радановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана