Пун Борик вјетар у леђа рукометашима Борца

Иван Драгичевић
Пун Борик вјетар у леђа рукометашима Борца

Бањалука - Послије освајања Купа Републике Српске и позитивног резултата у првом мечу четвртфинала Купа БиХ против Вогошће, рукометаши Борца м:тел у позитивном моменту дочекују дерби 19. кола Премијер лиге са другопласираним Извиђачем.

Дворана "Борик" могла би да буде испуњена у недјељу од 18 часова, јер у Бањалуци влада велико интересовање за овај дуел. Претходним киксевима домаћи рукометаши изгубили су корак за водећом Вогошћом и првим пратиоцем Извиђачем, али се без обзира на велики заостатак не одричу титуле. Први циљ је побједа против тима из Љубушког, а онда уколико се у наставку првенства отвори прилика биће спремни да је искористе.

- Одговара нам што смо имали густ распоред, не пријају нам велике паузе. Посљедњи резултати позитивно су утицали на нас, идемо на побједу против Извиђача који има много већи притисак. Ривал је у трци за титулу, поразом би угрозио шансе за титулу док ми само можемо да профитирамо. Надам се испуњеној дворани, увијек је љепше играти уз хук са трибина. Добили смо ширину повратком Деана Шешића, сада Дејан Унчанин може да предахне поготово у одбрани - рекао је члан Бањалучана Душко Херцеговац.

Осим повријеђеног Арсенија Бубића тренер Бојан Унчанин нема других кадровских проблема. Очекује добру партију својих изабраника осокољених због пет узастопних побједа.

- Дигли смо форму, нанизали тријумфе и Извиђач дочекујемо послије добре утакмице у Вогошћи. Већи смо притисак имали пред тај меч, јер је реалније да се надамо трофеју Купа. Долази нам квалитетна екипа, знамо шта можемо да очекујемо од њих. Нисмо имали толико времена за тренинг, али ћемо бити спремни - рекао је Унчанин.

Парови: Субота: Маглај - Какањ, Босна С. - Слога (19 часова), Горажде - Коњух (20),  Недјеља: Зрињски - Славија (17 часова). Синоћ: Дервента - Босна С.

Новине за публику

Борац м:тел је спремио новине за публику која дође на утакмицу против Извиђача. Представљање играча протећи ће на другачији начин од досадашњег, док ће посебна мјеста имати породице, односно гледаоци који пристигну са дјецом и биће смјештени у такозвани породични корнер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана