Прва фудбалска лига РС, 15. коло: Лидер на испитупротив Подриња

З. Вајкић, И. Станишић
Прва фудбалска лига РС, 15. коло: Лидер на испитупротив Подриња

Градишка - Тријумф у Дервенти вратио је осмијех на лица фудбалера Козаре који су преузели чело табеле и подигао им самопоуздање пред суботњи дерби са Подрињем из Јање, у оквиру 15, кола Прве лиге Републике Српске.

- Максимално уважавам екипу Подриња која је традиционално неугодан ривал и надам се да ћемо уз подршку са трибина овјерити бодове из Дервенте. У тренажни процес вратио нам се нападач Милош Срндовић, али нећемо ништа с њим ризиковати. Јесењи тријумф у Јањи (1:0) не смије нас заварати - изјавио је тренер Козаре Саша Крупљанин.

На отварању другог дијела првенства фудбалери Подриња неугодно су изненадили своје навијаче одигравши само 1:1 против Сутјеске. Изабраници Мирослава Милановића тако су изгубили два планирана бода, а прилику да се искупе имаће противе лидера шампионата.

- Утакмица против Козаре са собом увијек је носила одређену тежину и набој. Градишчани су показали да су у одличној форми и није било лако Текстилцу у Дервенти дати три поготка. Респектујемо их, али се не плашимо јер имамо тим који може свакога побиједити у првенству. Морамо бити стрпљиви и чекати своју шансу која нам се укаже јер само паметном игром можемо остварити добар резултат - изјавио је Милановић који у овом сусрету неће моћи да рачуна на Немању Веселиновића због црвеног картона у прошлом колу.

Парови

Све утакмице играју се од 14.30 часова, а у суботу се састају: ЉУБИЈА: Рудар Приједор - Напредак, ГАЦКО: Младост - Крупа, ТЕСЛИЋ: Пролетер - Текстилац, ГРАДИШКА: Козара - Подриње, ФОЧА: Сутјеска - Дрина ХЕ, ТРЕБИЊЕ: Леотар - Власеница. Недјеља: МРКОЊИЋ ГРАД: Слобода - Слобода (НГ).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана