Пријем у бијељинској Градској управи за црно-бијели тим

Srna
Пријем у бијељинској Градској управи за црно-бијели тим

Бијељина - Градоначелник Бијељине Мићо Мићић организовао је пријем за руководство и стручни штаб Фудбалског клуба "Партизан", који је данас у овом граду одиграо пријатељски меч са домаћим "Радником", саопштено је из Градске управе.

Уз ријечи добродошлице, Мићић је овај дан назвао празником спорта у Бијељини јер је у гостима један од највећих клубова у региону.


"Бијељина је град спорта и заслужили смо да нам у госте дође велики жПартизанж. То је част за наш клуб жРадникж, за све навијаче оба клуба, као и за све грађане Бијељине који воле фудбал", додао је он.

Према ријечима Мићића, у Бијељину је допутовало руководство, скоро цјелокупан први тим, осим играча који имају обавезу према репрезентацији, као и стручни штаб, што говори да и "Партизан" зна да цијени град у који је дошао.

Потпредсједник "Партизана" Владимир Вулетић рекао је да ово није прва посјета клуба Бијељини и да је то резултат одличне сарадње коју "Партизан" има са Удружењем навијача "Гробари" из Бијељине.

"У жПартизануж је стасао велики број квалитетних играча пореклом из Семберије, а верујем да ће ова посета бити нови замах за сарадњу не само жПартизанаж и жРадникаж, него и Семберије са Београдом и нашом омладинском школом", рекао је Вулетић.

Он је похвалио и одличан рад бијељинског Удружења навијача које је недавно организолавло изузетно посјећено црно-бијело вече и изразио наду да ће нови замах "Партизана" бити на корист и Србији и Републици Српској.

У пријатељској утакмици у Бијељини "Партизан" је побиједио "Радник" минималним резултатом 1:0.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана