Познати полуфиналисти которварошког турнира

Д. К.
Познати полуфиналисти которварошког турнира

Котор Варош - Бранилац титуле пекара "Обеликс", СОЗ,пекара "Алекса" и ПДП бориће се за трофеј на овогодишњем труниру у малом фудбалу у Котор Варошу.

У полуфиналу, које се игра сутра, састају се пекара "Алекса" – СОЗ и пекара "Обеликс" – ПДП.

У првом четвртфиналном сусрету о побједнику су одлучивали седмерци. СОЗ и "Милеж градња" су у регуларном дијелу одиграли 1:1, а у извођењу седмераца бољи су били Бањалучани и славили са 3:2.

Екипа пекаре "Алекса" из Кнежева, иначе љубимци которварошке публике, је наишла на жесток отпор екипе кафе бар "Дионис", а један гол је био довољан за пролаз у наредну рунду такмичења. Ривал ће им бити ПДП Котор Варош, који је са убједљивих 3:0 савладао екипу "Наша кафаница".

Прошлогодишњи побједник пекара "Обеликс" је остварила најувјерљивији тријумф и са 3:0 славила против екипе "Дадо". Нема сумње да улога фаворита припада њима, јер су у досадашњем току турнира показали највише.

Игралиште Радничког универзитета је било премало да прими све љубитеље малог фудбала током четвртфиналне вечери, која је понудила прегршт узбуђења, врхунских потеза и свега оног што ову игру чини посебном.

Вчерас су на програму мечеви четвртфинала у категорији предузећа и јавних установа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана