Познати финалисти Купа Српске за рукометаше: Слога на мегдан Борцу

Душан Репија
Познати финалисти Купа Српске за рукометаше: Слога на мегдан Борцу

Рукометаши Слоге побиједили су у другом полуфиналу Славију 30:26 и играће против Борац м:тела у овогодишњем финалу Купа Републике Српске, док су раније Бањалучани добили Леотар са 25:20.

Судар ова два стара ривала на распореду је сутра (недјеља) у новој дворани ЈУСРЦ „Славија“ у Источном Сарајеву са почетком од 17 часова и којег можете пратити уживо путем фејсбук странице Рукометног савеза Републике Српске.

Тим из Добоја је у вечерашњем другом полуфиналу заслужено славио против популарних „соколова“.

Послије првих 30 минута игре актуелни освајачи Купа Српске су на свом конту имали „плус пет“, 17:12 и већ тада се могао наслутити побједник у овом окршају.

Није се много тога промијенило у наставку овог полуфинала у којем је домаћи тим имао подршку са трибина, али им то није помогло, јер су гости стигли до вриједног тријумфа (30:26).

Најефикаснији у побједничком саставу били су Владан Ђурђевић и Душан Миличевић који су постигли по седам голова, а у пораженој екипи Игор Берибака дао је 10 погодака.

Прије сутрашњег финала биће одржана сједница Управног одбора Рукометног савеза Републике Српске, и то са почетком од 12 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана