Побједа рукометаша Борца за славље титуле код куће

Душан Репија
Побједа рукометаша Борца за славље титуле код куће

Бањалука - Друга побједа и славље титуле пред домаћим навијачима. Са овим жељама рукометаши Борца м:тел отпутовали су у Љубушки гдје ће бити одигран (20 часова) други меч финалне серије плеј-офа за првака БиХ.

Бањалучани су се 50 минута мучили у првој утакмици, али на крају су дошли до убједљиве побједе 33:26. Капитен Бранислав Обрадовић очекивао је такав меч, а сада се нада да ће “црвено-плави”, без обзира на то што играју у гостима, лакше доћи до тријумфа.

- Прва утакмица била је најтежа с обзиром на то да скоро два мјесеца нисмо имали такмичарски меч. Били смо врло нервозни и напети, али смо на крају славили. Мислим да ће вечерас бити лакше, знамо чиме располажемо, знамо и како они играју и вјерујем у побједу. Извиђач је млада, полетна екипа, показали су квалитет, али се надам да ћемо трећу утакмицу на нашем терену дочекати са 2:0 и трећу титулу заредом прославити у нашем граду - рекао је Обрадовић.

Срђан Тривунџа пропустио је први дуел због повреде, а по свему судећи, ни у другом неће бити на располагању тренеру Игору Рађеновићу.

- Још не могу пружити 100 одсто својих могућности. Не би било у реду да неспреман неком заузмем мјесто. Ипак, бићу у саставу. Што се тиче меча, надам се да ће пресудити наше искуство. Одиграли смо можда и најслабију утакмицу у суботу, али је велики успјех што смо поред тога уписали побједу. Не смијемо им дозволити да се разиграју, да уђу у свој ритам, јер су онда врло опасни - рекао је Тривунџа.

Трећи меч, који ће у зависности од вечерашњег, одлучивати о титули или о томе која екипа ће повести са 2:1, биће одигран у суботу, а због заузетости дворане “Борик”, меч ће бити одигран у дворани универзитетског кампуса.

Сви опасни

Бранислав Обрадовић није се могао одлучити који је играч Извиђача најопаснији.

- То су момци који од пионира и кадета играју заједно, знају се у душу и уколико било којег од њих потцијенимо, неће нам се писати добро. Прије почетка серије знали смо да им је игра с крилних позиција најјаче оружје, то смо зауставили, али су нам стварали проблеме са других позиција. Морамо бити концентрисани и тимски одиграти одбрану - рекао је Обрадовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана