Побједа Марјановића

Д. П.
Побједа Марјановића

Бањалука - Члан Кик-бокс клуба "Драженко Нинић" Денис Марјановић забиљежио је још једну побједу на професионалном рингу, пошто је на ревији "Фајт-најт" у Загребу савладао Николу Стошића из Србије.

- Био је ово меч у дисциплини "К-1" у категорији до 86 килограма, а као што је познато, Стошић је вишеструки професионални првак Србије, освајач Свјетског купа и стални репрезентативац. Због тога нисам хтио ништа да ризикујем и са доста опреза сам ушао у овај дуел. Била је то веома неизвјесна борба у којој сам, ипак, за нијансу био бољи и заслужено сам дошао до побједе. А да се радило о заиста квалитетном мечу потврђује чињеница да је проглашен за борбу вечери - нагласио је Марјановић.

Свјетски професионални првак у верзији Свјетске кик-боксерске уније (WKU) има амбициозне планове у 2014. години.

- У марту имам меч за одбрану титуле свјетског првака. Постоји понуда и да наступим у Фајнал-фајт чемпионшипу (FFC). Једно је сигурно да ће једна од ревија из програма FFC-а бити одржана почетком фебруара у Сарајеву и да ћу на њој наступити. Све у свему, вјерујем да ћу и у идућој години наставити са успјесима - додао је Марјановић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана