Петровић командант одбране рудара

Н. Ђ.
Петровић командант одбране рудара

Приједор - За млади састав Рудар Приједора много значи искуство Новице Петровића, који је, иако има само 27 година, најстарији првотимац и командант одбране "рудара".

Петровић је играчки сазрио, а уз њега у тандему на позицији штопера све боље партије пружа и Душан Милинковић. У посљедњем колу Прве лиге РС Рудар Приједор је ремизирао са Текстилац Кортом (1:1), али и даље прати лидера бањалучког Борца за којим заостаје три бода.

- Остаје велики жал што против Дервенћана нисмо освојили цијели плијен и примакли се Бањалучанима на само бод заостатка. Не бих да гријешим душу, посебно не да омаловажим реми изабраника Бојана Магазина, али помало нас готово у свим утакмицама и судије мало коче. Преостаје да се до краја првенства, као и против свих ривала, боримо и са том чињеницом - казао је Петровић.

Он је међу "рударе" са Сане стигао из зворничке Дрине, чији је дрес носио прошле сезоне, а са оптимизмом ишчекује наредно искушење гдје на Градски стадион у суботу стиже Славија из Источног Сарајева.

- Надам се да ћемо побиједити Славију, прије свега јер вјерујем у нас и наше могућности. Показали смо до сада да играмо најљепши фудбал у лиги, али поштујемо сваког противника, па тако и "соколове". Нама је битно само да ми будемо на нивоу, и ако будемо пружили максимум, долази до изражаја наш квалитет, а тада нема бојазни да ће и резултат бити позитиван - закључио је Петровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана