Партизан захвалио Станојевићу на сарадњи

Tanjug
Foto: Ilustracija

Фудбалски клуб Партизан захвалио се досадашњем тренеру Александру Станојевићу на изузетној сарадњи у протекле двије године.

Станојевић је одлучио да поднесе оставку послије пораза Партизана од Црвене звезде у финалу Купа Србије (2:1).

- Период који је иза нас био је обиљежен многим изазовима, на домаћој и међународној сцени, а Станојевић је као и у претходном мандату, још једном показао да је кадар да побјеђује у низовима, остваривши рекорд од 17 узастопних тријумфа у домаћем првенству, и да у Европи направи историјски успјех пласманом у 1/8 финала УЕФА Лиге конференција.

Међутим, како је након управо завршеног првенства, у ком је екипа Партизана суверено била на првом мјесту 30. кола и играла најбољи фудбал у Србији, усљед сумњивих судијских одлука, Партизан сезону завршио на другом мјесту, тренер је као морални чин поднио оставку - наводи се у саопштењу Партизана.

Партизан је Станојевићу пожелио пуно успјеха у даљој каријери.

- Тренеру Станојевићу се још захваљујемо на раду, посвећености, борби и доказаној привржености клубу у тешким тренуцима и желимо му пуно успјеха у даљој каријери. Како наредна сезона носи за собом велике изазове, а шампион домаћег првенства ће остварити директан пласман у групну фазу Лиге шампиона, Партизан ће са новим снагама на клупи и терену кренути у остварење тог циља, који је ове године незаслужено изостао. О даљим корацима клуба у вези са ангажовањем новог тренера јавност ће бити благовремено обавијештена - закључује се у саопштењу Партизана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана