Партизан не игра са Борцем

Дарко Пашагић
Партизан не игра са Борцем

Бањалука - Фудбалери Партизана неће ове јесени гостовати на Градском стадиону и меч ће највјероватније одиграти на прољеће идуће године.

- Успоставили смо контакт са Београђанима, којима сада никако не одговара да дођу у Бањалуку и њихов долазак ће се највјероватније десити на прољеће - истакао је директор Борца Роберт Зрилић.

Пријатељска утакмица договорена је приликом трансфера Александра Субића из "црвено-плавих" међу "црно-бијеле", али ће симпатизери вишеструког шампиона Србије морати још да причекају да би своје љубимце видјели на Градском стадиону.

- Сложили смо се да пријатељска утакмица пролонгира за неко вријеме и како сада ствари стоје то ће се десити највјероватније у неком слободном термину у другом дијелу сезоне. То ћемо утаначити наредних дана, а постигли смо споразум о пословно-техничкој сарадњи. Посјетићемо ускоро Партизан и готово је сигурно да ће неки од његових играча, који не буду у првом плану зимус доћи на Градски стадион да нас појачају - нагласио је Зрилић.

Он је потврдио да је управа клуба у ратама почела да исплаћује дуг бившем играчу Младену Жижовићу, који потражује 32.000 марака.

- Прошлог мјесеца исплатили смо заостала дуговања бившим играчима Душку Стајићу и Вулету Тривуновићу у износу од 18.331, односно 12.625 марака, а исплаћен је дио дуга некадашњем капитену Борису Распудићу - додао је Зрилић.

Казне играчима

Два пораза "црвено-плавих" у посљедња два кола гурнула су их на 14. позицију на табели.

- Сигурно је да нисмо задовољни резултатима јер вјерујемо да екипа може, а и мора боље. Још увијек нисмо разговарали о евентуалним казнама за играче послије пораза од Рудар Приједора, али сам готово сигуран да ће бити на неки начин санкционисани - рекао је Зрилић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана