“Парни ваљак” стао у Љубљани

Агенције
“Парни ваљак” стао у Љубљани

Кошаркаши Цедевита Олимпије савладали су екипу Партизана 85:69 у утакмици четвртог кола АБА лиге. Утакмица била изједначена током већег дијела, пресудиле тројке Марка Симоновића у последњој четвртини. Екипа из Љубљане без пораза, црно-бијели половични 2-2. Наредни меч у такмичењу Партизан игра на свом терену против ФМП-а.

Кошаркаши Партизана одиграли су осму утакмицу ове сезоне на гостујућем терену и изгубили другу утакмицу у АБА лиги - Цедевита Олимпија у Љубљани славила је са 85:69.

Током три четвртине гледали смо изједначен меч, да би домаћин кључну серију направио у посљедњој деоници, када је Марко Симоновић везао три тројке и практично ријешио питање побједника.

Екипа из Љубљане је већ у првој дионици стигла до предности од девет поена, да би Партизан преко Гордића дошао до егала.

Црно-бијели су добро парирали брзој игри Цедевита Олимпије, у добром дијелу друге четвртине имали и предност на својој страни, али као да је домаћа екипа у наставку била свјежија и стигла до заслужене побједе.

Најефикаснији у побједничком тиму били су Милер-Мекинтајер и Симоновић са по 15 поена, Стипановић је додао 14, а Цирбес 13.

У екипи Партизана Гордић је постигао 13, Волден 11, а Пејџ 10 поена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана