Панков позвао навијаче Звезде да дођу у великом броју на меч са Војводином

Танјуг
Панков позвао навијаче Звезде да дођу у великом броју на меч са Војводином

БЕОГРАД- Фудбалер Црвене звезде Радован Панков позвао је навијаче да у што већем броју дођу на меч 20. кола Суперлиге Србије против Војводине.

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 16 часова играју утакмицу са Војводином, а меч је посвећен легенди "црвено-бијелих" Синиши Михајловићу, који је послије тешке болести преминуо у децембру прошле године.

"Позвао бих навијаче да дођу у што већем броју и да нам дају ветар у леђа пред наставак сезоне и борбу за Лигу шампиона. Играмо против Војводине, Синиша је играо и за њих, наравно доста веће резултате бележио је у београдском 'црвено-белом' дресу...Свакако је леп повод да људи дођу у што већем броју на стадион, а ми играчи ћемо се од њега опростити гестом, који не бих да откривам сад. Нека дођу људи на стадион, па ће видети о чему је реч", рекао је Панков, преноси званични сајт Црвене звезде.

Фудбалери Црвене звезде ће истрчати на терен против Војводине са подигнутим крагнама на дресу.

"Биће нам то мотив више, јер нисмо имали прилику да после његове смрти играмо на Маракни. Велика је част и привилегија што је играо у дресу, који ми данас носимо. Он је био велико име, и фале ми речи када причам о њему, јер сам га обожавао, и моја генерација је одрасла уз њега. Зато ће нам бити огроман мотив да му посветимо три бода", навео је Панков.

Он је истакао да ће Црвена звезда евентуалну побједу против Војводине да посвети Синиши Михајловићу.

"Бог је тако хтео, велика утакмица и за нас и за њих. Миха је у Србији играо само за Звезду и Војводину, пре него што је отишао у Италију. Јасно је да је у нашем дресу бележио боље резултате и био првак и Европе и света. Играмо утакмицу која нам значи, јер желимо повратак у елиту, у такмичење које је Миха освајао, тако да има симболике. Надам се да ћемо победом наставити Синишиним стопама славља и успеха", закључио је Панков.

Црвена звезда је раније саопштила да ће улаз на меч са Војводином бити бесплатан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана