Одбранићемо дуплу круну

Дарко Пашагић
Одбранићемо дуплу круну

Бањалука - Ако је судити по првој утакмици четвртфинала Купа БиХ у којој смо водећи тим Премијер лиге, зенички Челик побиједили са 11 голова разлике онда не би требало да имамо пуно проблема да одбранимо дуплу круну.

Нагласио је ово десни бек Борца м:тел Немања Безбрадица пред завршницу сезоне у којој Бањалучани гаје велике амбиције.

- Иза нас је веома тежак период, али сам убијеђен да ако у завршницу Купа БиХ и "Лигу 4" уђемо максимално озбиљно можемо поновити прошлогодишњи успјех, када смо били најбољи у оба такмичења. Познато је кроз какве смо се све проблеме сусретали јесенас и зимус, али сада су ствари кренуле набоље и вјерујем да ће из дана у дан бити све боље и боље - рекао је Безбрадица.

Прву наредну утакмицу "црвено-плави" ће имати 30. априла када ће у Зеници покушати да одбране високу предност из "Борика" и пласирају се за завршни турнир Купа БиХ.

- Предност је огромна, али морамо буити опрезни јер је Челик веома негостољубив домаћин. Ипак, вјерујем да ћемо се без већих проблема пласирати на завршни турнир, који ће се играти послије "Лиге 4", а она стартује 7. маја - наставио је Безбрадица.

У SEHA лиги Бањалучани су заузели осмо мјесто.

- Када се све сабере и одузме то је више него добар пласман, јер је ово регионално такмичење из сезоне у сезону све јаче. Из ове екипе је извучен максимум и сигуран сам да боље није могло. Задовољан сам својим играма и јасно је да сам много напредовао. Очекујем да буде још боље до краја сезоне, када бих на домаћој сцени требало да још више покажем - додао је Безбрадица.

Николић

Немања Безбрадица је нагласио да за њега, али и за све млађе играче "црвено-плавих" присуство у екипи некадашњег репрезентативца Југославије и Србије Ратка Николића много значи.

- Сама чињеница да је ту са нама на тренинзима и утакмицама нам даје додатну сигурност. Ријеч је стварно вансеријском играчу, који нам стално указује на евентуалне грешке, али и зна да нас похвали када нешто добро урадимо. Уколико остане са нама до краја сезоне лакше ћемо успјети да одбранимо дуплу круну - нагласио је Безбрадица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана