Одбојкашки Турнир солидарности у Лакташима и Бањалуци за Обреновац

Д. Ра.
Одбојкашки Турнир солидарности у Лакташима и Бањалуци за Обреновац

Лакташи - Женски одбојкашки клубови Лакташи и БЛ Волеј из Бањалуке организују турнир солидарности "Спортским срцем заједно" који ће се одржати данас у спортској дворани Лакташи и сутра у спортској дворани у бањалучком кампусу.

Поред ова два тима на турниру учествује вицешампион Србије, екипа ТЕНТ Обреновац.

- Повод за организацију турнира је братска помоћ клубу ТЕНТ из Обреновца који је усљед катастрофалних поплава које су захватиле тај дио Србије  на ивици егзистенције. Желимо да што боље угостимо наше пријатеље, врхунске спортисткиње из братске Србије - рекао је директор Лакташа Зоран Рашљић.

Свечано отварање турнира биће данас од 18.30 часова у Лакташима. Након тога у првој утакмици дана састаће се нови прволигаш РС Лакташи и ТЕНТ од 19 часова, а  у другом мечу Лакташи и БЛ Волеј. Сутрадан ће се у истим терминима у Бањалуци играти БЛ Волеј - ТЕНТ и ТЕНТ - Лакташи.

Одбојкашице из Обреновца од 1. септембра бораве у Бањалуци гдје се припремају заједно са БЛ Волејом који је прошле сезоне био првак Прве лиге Републике Српске и наредне године играће у Премијер лиге. ТЕНТ ће у Бањалуци боравити све до 10. септембра.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана