Обрадовић позвао Евролигу да реагује послије догађања у Барселони

Танјуг
Обрадовић позвао Евролигу да реагује послије догађања у Барселони

Тренер Партизана Жељко Обрадовић поручио је да је Евролига мора да се позабави одлуком Барселоне да откаже карте навијачима црно-бијелих.

Обрадовић је у изјави за медије послије утакмице назначио да је упознао бројне навијаче који су дошли из разних крајева Европе са уредно купљеним картама.

"То је заиста непријатна вест. Чуо сам данас у току дана да људима који су долазили из целе Европе, чак и ван Европе да виде утакмицу, који су купили карте пре пар месеци нису дозволили да уђу у дворану а да су чак и током утакмице неке људе избацивали. Не знам да ли је то тачно, али мислим да је то нешто чиме Евролига мора озбиљно да се позабави. Срео сам у нашем хотелу пред утакмицу господина који је дошао на утакмицу из Копенхагена и рекао да не може да уђе у салу. Били су момци са Малте, људи који су дошли из Немачке који су купили карте пре пар месеци и онда им се не дозвољава улазак у халу", каже Обрадовић.

Поједине присталице тима из Београда нису пуштен у халу, једино ако су узеле карте на местима за гостујуће навијаче. Барселона је отказала карте под оправдањем безбједносног ризика.

"Мислим да Евролига треба да реагује да видимо због чега је дошло до те ситуације. У сваком случају знам да је велики број навијача Партизана желео вечерас да буде у тој сали, хвала им, жао ми је свих који нису ушли, позивам их да дођу у Београд и хвала им што су уз нас током целе сезоне", прокоментарисао је Обрадовић, а после меча је реаговао и председник Партизана Остоја Мијаиловић.

Ко зна да ли би Партизан боље прошао у Барселони да је било веће подршке. 

Овако, доживјели су убједљив пораз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана