Нови тренер Звијезде 09 Аднан Зилџовић вјерује у опстанак

Дарко Пашагић
Нови тренер Звијезде 09 Аднан Зилџовић вјерује у опстанак

БИЈЕЉИНА - Нови шеф стручног штаба Звијезде 09 Аднан Зилџовић свјестан је тежине задатка који је преузео, али вјерује да ништа није немогуће и да шансе за опстанак у елити нису изгубљене.

Премијерлигаш из етно-села Станишићи послије 12 кола налази се на посљедњој позицији, али стручњак, који је тренерску каријеру градио у Словенији, потом био у Албанији, а прошле сезоне и на клупи Младости из Добоја код Какња жели прије свега да психички продрма екипу и да до зимске паузе освојио што је могуће више бодова.

- Екипу сам већ гледао на утакмици Купа Републике Српске против Рудара 1925 и добро је што је забиљежена побједа. Добро је што је и у току репрезентативна пауза, тако да ћу у наредних десетак дана имати прилику да се мало боље упознам са играчима од којих сам некима и био тренер, као што су Бојан Марковић и Федор Предраговић. Огњена Ђелмића одлично познајем, а ту је још неколико играча у чије квалитете сам имао прилике да се раније увјерим. Зато вјерујем да ћу веома брзо добити увид у стварно стање ствари што се тиче играчког кадра - нагласио је Зилџовић.

Истакао је да ће за његов тим свака наредна утакмица бити квалификациона.

- Први наредни противник нам је Борац. То је тим о којем не треба трошити пуно ријечи, али вјерујем да ћу успјети да до сусрета са Бањалучанима посложим неке ствари и да тај меч дочекамо потпуно такмичарски спремни. Најважније је да у свакој наредној утакмици играчи пруже свој максимум, а онда ће и резултати доћи - додао је Зилџовић, који ће за најближе сараднике имати оне који су и до сада били у стручном штабу Звијезде 09.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана