Новаков меч поново одложен, наставак сутра

Агенције
Новаков меч поново одложен, наставак сутра

Париз - Временске неприлике и данас стварају велике проблеме организаторима Отвореног првенства Француске. Ђоковић са 6:3 изгубио први сет, други добио са 6:4 и при водству од 4:1 услиједио прекид. Нема наставка

Хладно време, киша, прекиди, све то је обиљежило меч Новака Ђоковића и Роберта Баутисте Агута. Више пута је меч прекидан, први пут када је Шпанац освојио први сет, а други и коначни када је Ноле потврдио брејк у трећем сету. Дакле, дуел је други узастопни дан одложен - 3:6, 6:4, 4:1.


Када је Седрик Мурије средином трећег сета саопштио играчима да морају у свлачионицу, сви су се понадали да би могли да се врате на терен, али се нажалост то неће догодити.

Послије више од два сата чекања организатори су, уз консултације са метеоролозима, саопштили да више неће бити тениса и да су сви мечеви помјерени за сриједу, али ће и сутра о свему одлучивати киша.

Осим тог дуела, одложени су и мечеви Гранољерс-Тим (2:6, 7:6), Гофан-Гулбис (0:3), Ферер-Бердих (2:1).

Повреда?
Пауза би могла да буде добра ствар за Ђоковића. Наиме, почетком трећег сета се ухватио за врат и имао је веома болну гримасу, тако да би помоћ љекара могла да му значи много.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана