Новак: Радујем се окупљању репрезентације

Агенције
Новак: Радујем се окупљању репрезентације

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић тренирао је у једном од клубова у Београду у склопу припрема за предстојећи турнир у Дубаију, гдје јури пети трофеј.

Ђоковић је тренирао са 23-годишњим сународником Филипом Крајиновићем, док су све под будним оком пратили чланови стручног штаба Марјан Вајда и Гебхард Фил Грич.

„Искористио сам прилику док сам код куће да проведем време са породицом, најближима, али и да свакодневно тренирам. Желим максимално спреман да дочекам такмичење у Дубаију и ништа не препуштам случају. Драго ми је што могу да тренирам са нашим младим тенисерима, Крајиновић је сјајан играч пред којим је лепа будућност. Вредан је, добро ради, иза њега су повреде, тако да мислим да ће прави резултати да уследе", рекао је Ђоковић.

Послије турнира у Дубаију, Новак ће предводити српски тим против Казахстана у првом колу Свјетске групе Дејвис купа.

„Од 4. до 6. марта играмо против Казахстана. Радујем се што ћемо поново да се окупимо у националном тиму. Надам се пуним трибинама, одличној атмосфери и још једној победи Србије. Сви једва чекамо тај меч, а и радујемо се што ћемо заиграти баш у Пиониру. Чини ми се да је та дворана идеална за мечеве као што је овај", закључио је први рекет свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана