Новац кроји тим Славије

Г. А.
Новац кроји тим Славије

Источно Сарајево - Шеф стручног штаба Славије Драган Радовић задовољан је претходном сезоном у којој је његова екипа осигурала опстанак у Премијер лиги БиХ. Очекивања за наредну сезону зависиће од играчког кадра, који опет кроји "испражњена каса" премијерлигаша из Источног Сарајева.

- Ако гледамо сезону у глобалу, онда могу рећи да сам задовољан. Били смо на средини табеле, а онда смо имали мноштво проблема, одузета су нам три бода и онда смо у завршници премијерлигашке трке морали да тражимо опстанак. На крају смо успјели и то је најважније - рекао је Радовић.

Тренер "плаво-бијелих" још увијек не може да говори о играчком кадру за предстојећу сезону. "Плаво-бијели" табор већ су напустили браћа Предраг и Ненад Петошевић, те Јапанац Отани Сома. Уговор је истекао и дефанзивцима Дарку Митровићу и Горану Поповићу, те нападачу Игору Радовановићу.

- Нажалост финансије одлучују о појачањима. Имамо младу екипу и уколико буде неко од играча отишао вјероватно ћемо тражити рјешење на тој позицији. Првом тиму ћу на препоруку тренера јуниора прикључити четири играча из омладинског погона: Александра Пушару, Ивана Глуховића, Армина Смјерчанина и Мехмеда Чалију. Лично сам одлучио да голмана кадета Ивана Трифковића позовем у први тим - истакао је Радовић.

Скупштина Славије предвиђена је за 1. јул када ће бити јаснија ситуација када су у питању насљедници Слободана Ујића и Здравка Шавије на позицијама предсједника, односно директора клуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана