Не одричемо се борбе за титулу

Синиша Котараш
Не одричемо се борбе за титулу

ПРИЈЕДОР - Један од најбољих фудбалера Рудар Приједора Бојан Буразор истакао је да је тријумф у посљедњој утакмици осмине финала Купа Републике Српске над бањалучким Борцем од 3:1 и више него заслужен, те да је ова побједа вратила ведру атмосферу у екипу па сада са много више оптимизма гледају на наставак сезоне.

- Публика је могла да ужива у доброј и коректној утакмици. Оба тима играла су нападачки, ривал је чак први повео, али смо направили резултатски преокрет и славимо заслужену побједу. Сада нас очекује Радник из Бијељине, радујемо се том сусрету, али пошто је четвртфинале тек на прољеће, не оптерећујемо се претјерано тим мечом - нагласио је Буразор.

Рудар Приједор је прије почетка сезоне важио за једног од највећих фаворита за прво мјесто и повратак у Премијер лигу, али након 12 одиграних кола Прве лиге РС пет бодова заостаје за Крупом.

- Имали смо у првенству и добрих и лоших партија, те доста проблема са реализацијом, али нам је ова побједа против Борца дала вјетар у леђа и подигла оптимизам. Истина, заостајемо пет бодова, а како је у фудбалу све могуће, то не мора ништа да значи. Уосталом, на прољеће треба да одиграмо још двије утакмице против Крупе, доста бодова је у игри и нећемо се предати до самог краја - поручио је Буразор.

Како каже, није му било једноставно против Борца, клуба у којем је провео двије године, али се на крају ипак обрадовао побједи.

- Све су то моји пријатељи, прије и послије утакмице, али на терену нема другарства. Драго ми је да је све протекло у фер и коректном тону, није било лако, али је зато побједа још слађа - рекао је офанзивни везиста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана