На стадиону у Крупи ниче јужна трибина

Д. П.
На стадиону у Крупи ниче јужна трибина

Бањалука - На стадиону новог члана Премијер лиге БиХ Крупе из Крупе на Врбасу почела је изградња јужне трибине која ће бити дугачка 60 метара и моћи ће да прими 1.000 гледалаца.

Да ништа није препуштено случају говори и чињеница да је као алтернативни стадион, да би се без проблема добила лиценца, пријављен онај у Источном Дрвару.

- Радови иду планираном динамиком и убијеђен сам да ће све бити на свом мјесту до старта првенства. Са постојећом и новом јужном трибином задовољићемо прописе и имаћемо 3.000 мјеста, што аутоматски значи да ћемо домаће утакмице у Премијер лиги БиХ моћи играти на нашем стадиону. Објекат у Источном Дрвару данас ће обићи комисија Фудбалског савеза БиХ и сигурно ће добити зелено свјетло. То значи да на њему можемо играти домаће мечеве у случају да наш стадион не буде завршен до почетка првенства. Тако смо осигурали и резервну варијанту, али сам сигуран да ћемо играти у Крупи на Врбасу - нагласио је један од челника клуба Драгомир Илић.

Први дани припрема протичу нормалним интензитетом, а до сада су у клуб стигла три појачања.

- Ајдин Реџић, Зоран Милутиновић и Ирфан Јашаревић за сада су једина појачања, али биће их сигурно још. Сада је мало затишје, међутим, крајем седмице очекујем нове играче у нашим редовима - додао је Илић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана